Adalet Bakanlığı'ndan Hablemitoğlu açıklaması
Ankara'daki evinin önünde başından vurularak öldürülen Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu cinayetiyle ilgili Adalet Bakanı Abdülhamit Gül açıklama yaptı. Gül, cinayetle ilgili çalışmaların sürdürüğünü söyleyerek, "Gerekli temaslarımızı yaparak tüm gayretleri ortaya koymaktayız" dedi.

Başından vurularak öldürülen Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu cinayetiyle ilgili Ukrayna’da bir şüphelinin yakalanmasının ardından Adalet Bakanı Abdülhamit Gül bir açıklama yaptı. Gül, konuyla ilgili yargı sürecinin devam ettiğini söyledi.
 
Gül, Necip Hablemitoğlu cinayeti hakkında yaptığı açıklamada, “Yargı büyük bir titizlikle çalışmasını sürdürmekte bizler de gerekli temaslarımızı yaparak tüm gayretleri ortaya koymaktayız” dedi.
 
Ankara’daki evinin önünde başından vurularak öldürülen Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu da, cinayetin faillerinden olduğu iddia N.G.B.’nin Ukrayna’da yakalanıp ev hapsinde tutulmasıyla ilgili olarak avukatı ile beraber açıklama yapmıştı. Cinayetin faili meçhul olmaması için yetkililere çağrıda bulunan Hablemitoğlu, “Bir siyasi kararlılığa ihtiyaç var. Devlet bu kadar aydını, insanı öldüren katiller kadar cesur olamayacaksa ben hiçbir umut taşıyamam” ifadelerini kullanmıştı

Diğer Yazılarımız