Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi
Sanatçı Ali Sürmeli tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan Sürmeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ali Sürmeli evinde rahatsızlanınca Kadıköy'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği belirlenen Sürmeli hemen ameliyata alındı.

Yaklaşık 5 saat süren ameliyatın ardından oyuncunun sağlık durumu ile ilgili açıklama oğlu Eren Sürmeli'den geldi.

Basına konuşan ve babasının sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Eren Sürmeli, "Kötü bir durum yok. Her şey iyi geçmiş. Normalde uyutacaklardı, iki-üç gün. Ama ondan vazgeçmişler ameliyat iyi geçtiği için. Şimdi yavaştan uyandırmaya başlamışlar. Şu anda bir sıkıntı, bir problem yok. Hayati tehlikesi yok" diye konuştu.

Ali Sürmeli'nin rol arkadaşı olan Oktay Kaynarca da hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'İYİ BİR AMELİYAT OLMUŞ'

Sürmeli'nin rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 5 gündür sete gelmediğini belirten Kaynarca, "Allaha şükür aldık haberini. İyi geçmiş ameliyatı. Uyandıracaklarmış. İyi bir ameliyat olmuş. Tansiyona bağlı kanama olmuş. Cerrahi müdahale ile halledilmiş. Zaten buraya kendisi yürüyerek gelmiş. Hastayım demiş öyle yatırmışlar" dedi.

Ali Sürmeli'nin durumu ile ilgili konuşan Kırmızıgül, "Kalbimiz, gönlümüz onunla birlikteydi bugün. Benim çok sevdiğim bir abim. Yıllardır dostum. Her filmimde Ali Sürmeli vardı. O benim Ali abim. Buradan ayrılırken mutlu ayrılıyoruz şu anda. Umarım hiçbir şey olmaz" diye konuştu.

Diğer Yazılarımız