Binali Yıldırım taburcu oldu
Azerbaycan’da geçirdiği kaza sonrası ambulans uçakla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edilen AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım taburcu oldu.

 
Binali Yıldırım 20 Ekim’de ziyaretleri için bulunduğu Bakü’de trafik kazası geçirmişti.
 
İlk müdahalesi Azerbaycan’da yapılan Yıldırım daha sonra ambulans uçakla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti.
 
Hastanedeki tedavisi altı gündür devam eden Yıldırım, vücudunda bulunan kırıklar ve doku nakli gerekliliği sebebiyle iki kez ameliyat geçirmiş, başarılı geçen operasyonlar sonrası istirahatini hastanede sürdürmeye devam etmişti. Yıldırım bugün taburcu oldu.
 
 
Ağır bir kaza geçirdik, kazanın boyutuna göre hamdolsun rabbim sakladı ve korudu, eşimizin, milletimizin, sevdiklerimizin duası bizim bu kazadan yaralarla sağ çıkmamıza vesile oldu. Kaza sonucu başımda cerrahi müdahaleyi gerektiren bir kesik iki sefer ameliyat edildi, ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da bir operasyonla düzeltildi. İki kaburga kırığım var, bu kemiklere herhangi bir işlem yapılamıyor, onlar da zamanla iyileşecek, toparlanacak. Vücudumun çeşitli yerlerinde ezikler ve doku yaralanmaları var, zaman içerisinde toparlanacak.

Diğer Yazılarımız