DSP Genel Başkanı Aksakal’dan, Fuat Oktay’a ziyaret
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret etti

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Ekonomi, Hukuk, Demokrasi ve İnsan Hakları Reformu” konusunda hazırlanan DSP Önerileri çalışmasını paylaşmak üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret etti.

DSP Genel Başkanı Aksakal, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a “Ekonomi, Hukuk, Demokrasi ve İnsan Hakları Reformu’ ve Haziran ayında hazırlanan ‘Siyasi Partiler Yasası ve Seçim Yasalarındaki Değişiklikler Önerileri’nin de yer aldığı çalışmayı sundu.

Aksakal görüşmede; “Bildiğiniz gibi sayın Cumhurbaşkanı tarafından gündeme getirilen Ekonomi ve Hukuk Reformu çalışmalarına katkı sunmak amacıyla DSP olarak yapmış olduğumuz önerilerimizi iletmek üzere talep ettiğimiz randevular çerçevesinde Cumhurbaşkanı, TBMM Başkanı, Adalet Bakanı ve parlamentoda temsil edilen siyasi partileri de ziyaret etmiştik. Bugün de sizi ziyaret ederek “DSP Önerileri” çalışmamızı paylaşma fırsatı bulduk.” dedi. Ayrıca DSP Genel Başkanı Aksakal, yerel yönetimlerde de DSP Belediyelerinin çalışmalarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile paylaştı.

Diğer Yazılarımız