DSP’li başkanlar Antalya’da toplandı
DSP siyasi ahlak temellerinde halkçı anlayışı ile Cumhuriyet Kent Projelerini hayata geçirmek için belediyelerinde Yerel Yönetimler Eşgüdüm Toplantıları yapıyor.

Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’ nun ev sahipliğinde, DSP YEREL YÖNETİM EŞGÜDÜM KURULU'na
Önder Aksakal'ın DSP Genel Başkanı başkanlığında Genel Başkan Yardımcıları Murat Özbilge ve İbrahim Yumuşak,
Genel Başkan Baş Danışmanları Doç Dr Çetin Göksu, Murat Güztoklusu ve Dr. Handan Toprak Benli (Önceki Dönem Avcılar Belediye Başkanı)  
Haydar Çorum Eskişehir Mihalıççık Belediye başkanı, Hikmet Ata Tekirdağ Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı, Yurtseven Bozdemir Yozgat Sorgun Bahadın Belediye Başkanı, Zerener Damlıpınar Sivas Gemerek Çepni Belediye Başkanı katıldı.

'DÜNKÜ DEVLET, KADİM TÜRK MİLLETİNE PARMAK SALLAMAKTADIR'

Toplantıda konuşan Aksakal, "Ülkenin içine düşürüldüğü bugünkü manzara, gerçekten içinden çıkılması zor bir görüntü sergilemektedir. Cumhurbaşkanı ve hükümeti, bir büyük badirenin ortasına sürüklenmiş, stratejik derinlik denilen ucube bir projenin bataklığında çırpındıkça batmaya devam etmektedir. İnsanların insanlık dışı şartlara mahkum edildiği, yerli halkın soykırımlarla yok edilmeye çalışıldığı, Afrika'dan toplayıp getirdikleri insanların bir mal gibi alınıp satıldığı, köle ticaretinin merkezi olan dünkü devlet, bugün kalkmış 10 bin yıllık bir kültürün mirasçısı kadim Türk milletine parmak sallamaktadır. Öncelikle uyarmalıyım ki bugüne dek Türk milletine sallanmaya çalışılan hiçbir parmak sağlam kalmamıştır" dedi.
Daha sonra söz alan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da, yerel seçimlerden bugüne kadar yapılan icraatlerini anlattı. Topaloğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı seçimin ardından ilk defa Kemer ilçesinde ağırlamanın mutluğunu yaşadıklarını belitti.

Konuşmaların ardından STK temsilcilerine söz veren Aksakal, sıkıntıları dinledi ve bunun için ellerinden gelen tüm çabaları göstererek, sorunları çözmede yardımcı olacaklarını belirtti. Toplantıdan sonra Aksakal ve beraberindeki heyet, Tahtalı Dağı'nın 2 bin 365 metrelik zirvesine çıktı.

Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun ev sahipliğinde yapılan 3. Yerel Yönetim Eşgüdüm Kururulu toplantısı DSP Genel Başkanı Önder Aksakal başkanlığında Genel Başkan Yardımcıları; Murat Özbilge ve İbrahim Yumuşak, Genel Başkan Baş Danışmanları; Doç Dr Çetin Göksu, Murat Güztoklusu ve Dr Handan Toprak Benli (Önceki Dönem Avcılar Belediye Başkanı) Eskişehir Mihalıççık Belediye başkanı Haydar Çorum, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Yozgat Sorgun Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir, Sivas Gemerek Çepni Belediye Başkanı Zerener Damlapınar ve Serik başta olmak üzere Antalya’daki tüm DSP’li Meclis Üyeleri ve Kemer’li STK‘ların temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Diğer Yazılarımız