Müge Anlı'dan Şaban Vatan'a dava
Program sunucusu Müge Anlı'nın ekibinin Rabia Naz cinayetini araştırmak için Eynesil'e geldiğini anlatan Şaban Vatan'a Anlı adına manevi tazminat davası açıldı. Turkuvaz Medya Grubu ve Anlı, Vatan'ın söyleşisini yayınlayan Yurt Gazetesi'ne de 50 bin liralık tazminat davası açtı.

Giresun’un Eynesil ilçesindeki şüpheli ölümü aylardır gündemde olan Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan’a 1 liralık manevi tazminat davası açıldı. Kızının ölümünde gizlenen bilgilerin ve korunan kişilerin olduğunu dile getiren Şaban Vatan’ın, program sunucusu Müge Anlı’nın ekibinin cinayeti araştırmak için Eynesil’e geldiğini iddia etmesi üzerine Turkuvaz Medya Grubu, Vatan’a dava açtı.

Şaban Vatan, Yurt Gazetesi’ne verdiği söyleşide, ATV’de program yapan Anlı ve ekibinin kendisine, “Şaban Ağabey, biz bu olayı çözdük” dediğini söylemişti. Vatan, “Sonra bir telefon geldi. Görüştüğüm kişinin yüzü asıktı, ne olduysa apar topar geri döndüler. Müge Anlı bana, biz baskıya maruz kaldık. ATV’nin en üstünden telefon geldi, binlerce kişinin tepkisi olduğu halde bir şey yapamıyoruz açıklaması yaptı” ifadelerini kullanmıştı.

Turkuvaz Medya Grubu böyle bir görüşmenin olmadığını öne sürerek Yurt Gazetesi’ne yönelik ‘ATV için 25 bin, Müge Anlı için 25 bin’ olmak üzere toplam 50 bin lira manevi tazminat talebinde bulundu. Ayrıca Anlı adına Şaban Vatan için de 1 liralık manevi tazminat davası açıldı.

Diğer Yazılarımız