Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt: Gel bu akşam istediğin TV kanalında yapalım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine meydan okuyan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı bir televizyon programında tartışmaya çağırdı: “Halkımız da Bay Kemal’in vizyonu ile Erdoğan ve danışmanlarının vizyonunu görsün. Yakın bir gelecekten bahsetmiyorum, gel bu akşam yapalım. Korkaklıktan bahsetmişsin, net söylüyorum, korkak sensin ve bu akşam gelemeyeceksin.”

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 'Gel vizyonlarımızı yarıştıralım' sözlerine yanıt verdi: "Gel bu akşam istediğin TV kanalında yapalım"
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik yaptığı adaylık çağrısına, TV canlı yayınına çıkma teklifiyle karşılık verdi.
 
Erdoğan bugünkü grup toplantısında, "Madem kendine bu kadar güveniyorsun, madem siyaset tarzının doğruluğundan bu kadar eminsin, öyleyse hodri meydan. Gücün yetiyorsa, yüreğin varsa, kendi özgür iradenle hareket edebiliyorsan seçimlerde çık karşımıza, birikimlerimizi, vizyonlarımızı, programlarımızı, projelerimizi, heyecanlarımızı yarıştıralım" diyerek, Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı adaylığı için çağrıda bulunmuştu.
 
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bu sözlerine Twitter'dan yanıt verdi.
 
Erdoğan'a "prompter balonu" diyen CHP lideri şunları söyledi:
 
Erdoğan bugün yine bazı laflar etmişsin. Vizyonlarımızı karşılaştıralım demişsin… Korkmuyorsan, bir "prompter balonu" olduğunun ortaya çıkmasından çekinmiyorsan, istediğin TV kanalında, önünde prompter, arkanda danışmanların, karşında sadece ben. Gel vizyon konuşalım.
 

Diğer Yazılarımız