Orhan Gencebay sosyal medya gündemine girdi
Orhan Gencebay, “Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar” sözlerinin ardından Twitter ve EkşiSözlük’te gündemin ilk sıralarına yerleşti.

Gencebay bugün Sabah gazetesine verdiği söyleşide Cumhurbaşkanlığı’nın düzenlediği sanal konserleri eleştirenlerin “art niyetli” olduğunu söyledi.
 
Gencebay, Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen konserlere katılmasını eleştirenler hakkında ise şu ifadeleri kullandı:
 
“Sosyal medyayı kötü niyetle kullananlar var. Bakmıyorum bile eleştirilere. Maalesef bu art niyetliler Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar. Ben devletime saygılı biriyim. Tabii ki davet edildiğimde gideceğim. Müzik sektörümüzle ilgili sorunlarımızı, taleplerimizi kime söyleyeceğiz, kimden yardım isteyeceğiz? Devletimizden. Daha önceki liderlerle de bir araya gelirdim. Erdoğan, halkımıza hizmet vermek için var gücüyle çalışıyor. Yıllardır tanıyorum kendisini.”
 
Gencebay’ın söyleşisinin ardından, sosyal medya kullanıcıları şarkı sözünde geçen “Kula kulluk edene yazıklar olsun” sözüyle paylaşımlar yaptı.
 
Bir ekşi sözlük yazarı ise “memleketin 20 yılda geldiği durumun özeti cümle: ‘bile’...” ifadelerini kullandı.

Diğer Yazılarımız