'Süper Lig haziranda seyircisiz başlıyor'
TFF Başkanı Özdemir'in dün Sağlık Bakanı Koca'yla yaptığı görüşmenin ardından kararını verdiği öne sürüldü. Lig seyircisiz başlayacak.

Korona virüsü salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig’de geriye kalan 8 haftanın oynatılması kararlaştırıldı.
 
Habertürk’ten Selim Kul’un haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmenin ardından TFF bu sabah toplandı. Kritik buluşmada TFF, Süper Lig ve diğer liglerin haziran ayında seyircisiz başlaması yönünde karar aldı. Konuyla ilgili resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.
 
 
Liglerde kalan haftalardaki maçlar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu’nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle ertelenen liglerin tamamlanmasına yönelik hazırladığı “Futbola Dönüş Öneri Protokolü”ne uygun şekilde gerçekleşecek.
 
Bazı teknik adamlardan ise ‘Futbola Dönüş Öneri Protokolü’ne ‘uygulanması mümkün değil’ eleştirileri gelmişti. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, futbolcuların endişeli olduklarını belirtmiş ve “Örneğin taca giden top dezenfekte edilip oyuna sokulacak. Sürekli olarak bu nasıl olacak. Deplasmanlara gidilmesi de risk” demişti.

Diğer Yazılarımız