2020 yılında merakla beklenen filmler

Tavşan Jojo (Jojo Rabbit)
İkinci Dünya Savaşı döneminin Alman diktatörü Adolf Hitler ile ilgili çekilmiş ender komedilerden ve yılın en çok beklenen filmlerinden biri.

Savaş döneminde Almanya'da geçen filmde, Nazi gençlik kamplarında eğitim gören genç Jojo'nun annesinin tavan arasında sakladığı Yahudi kızla arkadaşlık kurması ve böylece inandığı şeyleri sorgulamasını konu alıyor.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini 2004 yılında En İyi Kısa Film dalında Oscar adayı olan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi yapıyor.

Waititi aynı zamanda filmde Jojo'nun hayali arkadaşı Hitler'i canlandırıyor.

Filmin Türkiye'de vizyona giriş tarihi 31 Ocak 2020.

Tavşan Jojo (Jojo Rabbit) İkinci Dünya Savaşı döneminin Alman diktatörü Adolf Hitler ile ilgili çekilmiş ender komedilerden ve yılın en çok beklenen filmlerinden biri. Savaş döneminde Almanya'da geçen filmde, Nazi gençlik kamplarında eğitim gören genç Jojo'nun annesinin tavan arasında sakladığı Yahudi kızla arkadaşlık kurması ve böylece inandığı şeyleri sorgulamasını konu alıyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini 2004 yılında En İyi Kısa Film dalında Oscar adayı olan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi yapıyor. Waititi aynı zamanda filmde Jojo'nun hayali arkadaşı Hitler'i canlandırıyor. Filmin Türkiye'de vizyona giriş tarihi 31 Ocak 2020.

1 / 16